Freestyle Video – TG11 Opening Recap

Skrevet av Aleks | 23/06-13 | Kategori: Portfolio, Video

Vikingskipet

Var på TG, eller The Gathering, i Vikingskipet på Hamar i 2011. Og her valgte jeg å prøve meg på freestyle video konkuransen.

Filming:

Filmingen for videoen ble gjennomført litt sånn impromptu i det man kom til Hamar, og ble hovedsakelig filmet med en HTC Desire HD, samt stillbilder med et Canon 1000D.

HOvedsakelig filmet i 720p, men måtte nedskaleres da kvaliteten i lyse og mørke områder er varierende på en HTC Desire HD.

Redigering:

Elementene som dråpene på objektivet, samt de fallende dråpene ble alle satt sammen i AfterEffects. Det samme ble tekst og lyssetting. Senere ble de forskjellige elementene satt sammen i PremierPro for endelig eksportering og ferdigstilling.

Resultatet:

Det ble desverre ingen premier på TG, men selve filmen kan du se her:

Om: Aleks

26 år gammel ung mann, bosatt på Lillehammer.
For tiden Freelance webdesigner, tar på meg små jobber, og del av større prosjekt nå og da.

Ferdig utdannet medieteknolog v/Høgskolen i Gjøvik, der jeg fullførte min bachelor innen medieteknologi. Hoved interessen ligger i web, men liker å leke meg med det meste av medier fra web, til bilderedigering, illustrasjoner, video, spesialeffekter og flash mm.

Liker å ha det gøy på tvers av medier, og samtidig kunne bruke flere medier sammen i en større sammenheng, og her er vel web der jeg finner de fleste mulighetene av å kombinere flere medier sammen til et medie.

Ellers finner du meg enten hjemme, ute blandt venner, i parken, eller på hockeybana.
Er det noe mer du lurer på, så må du gjerne ta kontakt!

 

Kategorier

 
Powered by: WordPress - Theme by: as:MEDIA