Particle creation

Skrevet av Aleks | 23/06-13 | Kategori: Portfolio, Video

particle_creation

Har tidligere lekt meg med AfterEffect og video.

Filming:

Original videoen for denne er ikke noe mer “fancy” enn en viudeo filmet med en gammelt Logitech webkamera, mens lyset som kreves for å skape kontrasten og “masken” for partiklene er skapt ved hjelp av en enkel bordlampe satt fra siden.

Software:

Software brukt for å lage denne er Adobe AfterEffects CS5, samt addon Particular fra Trapcode.

Video:

Resultatet for videoen kan du se her:

Om: Aleks

26 år gammel ung mann, bosatt på Lillehammer.
For tiden Freelance webdesigner, tar på meg små jobber, og del av større prosjekt nå og da.

Ferdig utdannet medieteknolog v/Høgskolen i Gjøvik, der jeg fullførte min bachelor innen medieteknologi. Hoved interessen ligger i web, men liker å leke meg med det meste av medier fra web, til bilderedigering, illustrasjoner, video, spesialeffekter og flash mm.

Liker å ha det gøy på tvers av medier, og samtidig kunne bruke flere medier sammen i en større sammenheng, og her er vel web der jeg finner de fleste mulighetene av å kombinere flere medier sammen til et medie.

Ellers finner du meg enten hjemme, ute blandt venner, i parken, eller på hockeybana.
Er det noe mer du lurer på, så må du gjerne ta kontakt!

 

Kategorier

 
Powered by: WordPress - Theme by: as:MEDIA