Introduserer “Click” og “Blipp”!

Skrevet av Aleks | 25/04-12 | Kategori: 3d, Featured, Portfolio

Blipp jager Click
Har jo lekt lenge med å skaffe meg en slags maskot for as:MEDIA, og helt plutselig mens jeg satt og bare skisset websider her en dag kom Click til ved å tegne sirkler for en tankeboble. Etterfulgt av hodet ble man inspirert av et par solbriller, og deretter Rayman så plutselig hadde man Click, men Click måtte jo ha en partner, derfor ble Blipp, en hyperaktiv kvinnelig versjon av Click til!

Click trives best med solbrillene på, og helst ta livet med ro, og PC, veldig glad i PC. Meeeen det er jo ikke alltid like lett da Blipp er som regel rett rundt hjørnet…
Uansett, velkommen til Click og Blipp!

Figurene er lagd i 3DS Max, og rendret med MentalRay, hovedsakelig er de bygd opp av en kule, to triangler, og tre sylindere. Utover dette er det enkel box modelling som har stått for å skape formen.

Om: Aleks

26 år gammel ung mann, bosatt på Lillehammer.
For tiden Freelance webdesigner, tar på meg små jobber, og del av større prosjekt nå og da.

Ferdig utdannet medieteknolog v/Høgskolen i Gjøvik, der jeg fullførte min bachelor innen medieteknologi. Hoved interessen ligger i web, men liker å leke meg med det meste av medier fra web, til bilderedigering, illustrasjoner, video, spesialeffekter og flash mm.

Liker å ha det gøy på tvers av medier, og samtidig kunne bruke flere medier sammen i en større sammenheng, og her er vel web der jeg finner de fleste mulighetene av å kombinere flere medier sammen til et medie.

Ellers finner du meg enten hjemme, ute blandt venner, i parken, eller på hockeybana.
Er det noe mer du lurer på, så må du gjerne ta kontakt!

 

Kategorier

 
Powered by: WordPress - Theme by: as:MEDIA