Photoshop – Shattered

Skrevet av Aleks | 17/04-12 | Kategori: Featured, Foto/Bilde, Portfolio

 

Et bilde av min samboer jeg bestemte meg for å ha det litt gøy med.
Bildet er at bilde tatt i et studio i Sverige, som jeg tok fra hennes Facebook side, og senere bestemte meg for  å leke meg med i Photoshop.

Jeg har ikke tenkt å gå i dype detaljer som en tutorial om hvordan man kan lage samme effekt, men jeg tenkte jeg skulle gå igjennom stegene i manipulasjonen av bildet.

1: Original bildet, der hodet til samboeren er klippet ut, uten noe redigering eller liknende.

2: Her er fargene i bildet blitt manipulert og øyevippene har fått en re-brush for å bli mer ekstreme. I tilegg er en 50 x 50 pixel hvit grid lagt over ansitet og warped for å passe sammen med formen på ansiktet. Etter dette er noen utvalgte ruter blitt klippet ut, og fylt igjen med svart.

3: Her er bitene som ble klipt ut tilbake, men skjøvet ut på siden. Samtidig som hver rute har blitt utdypet med underliggende lag for å skape en 3D effekt på brikkene.
Samtidig er en brush brukt for å skape de svevende elementene ut ifra brikkene.

4: Her er igjen noen tilfeldige ruter blitt valgt ut, noen ble fylt med svart, og andre med hvitt. etterpå ble disse gjort gjennomsiktig og satt i overlay blend.

5: Siste steget der siste justeringer er gjort, og brikkene er blitt fadet ut for å skape effekten av at de blir borte i mørket. Samtidig er et adjustment layer lagt til for å justere levels i bildet for å skape en skarpere effekt mellom de lyse og mørke rutene i bildet.

 

Håper noen liker bildet der ute, og mer av Photoshop kommer senere.

Om: Aleks

26 år gammel ung mann, bosatt på Lillehammer.
For tiden Freelance webdesigner, tar på meg små jobber, og del av større prosjekt nå og da.

Ferdig utdannet medieteknolog v/Høgskolen i Gjøvik, der jeg fullførte min bachelor innen medieteknologi. Hoved interessen ligger i web, men liker å leke meg med det meste av medier fra web, til bilderedigering, illustrasjoner, video, spesialeffekter og flash mm.

Liker å ha det gøy på tvers av medier, og samtidig kunne bruke flere medier sammen i en større sammenheng, og her er vel web der jeg finner de fleste mulighetene av å kombinere flere medier sammen til et medie.

Ellers finner du meg enten hjemme, ute blandt venner, i parken, eller på hockeybana.
Er det noe mer du lurer på, så må du gjerne ta kontakt!

 

Kategorier

 
Powered by: WordPress - Theme by: as:MEDIA